چندین ترفند طلایی برای مبتدیان عکاسی حین عکاسی از غذا

  • صفحه اصلی
  • چندین ترفند طلایی برای مبتدیان عکاسی حین عکاسی از غذا
چندین ترفند طلایی برای مبتدیان عکاسی حین عکاسی از غذا

همه ما می دانیم که عکاسی صنعتی بخشی جدا ناپذیر از وبلاگ نویسی مواد غذایی و رسانه های اجتماعی است. اما زمانی که شروع به کار می کنید با داشتن تجهیزات گران قیمت! برنامه های ویرایش پیچیده! نورپردازی! ممکن است دچار غافلگیری شوید. به همین دلیل ما هفت نکته مقرون به صرفه و آسان را برای عکاسی مواد غذای برای مبتدیان گردآوری کرده ایم. که به شما کمک می کند مسیر عکاسی از غذا را شروع کنید.

استراتژی ها و مهارت ها مواردی هستند که یک عکاس غذایی مبتدی به راحتی می تواند آن ها را اجرا کند:

-از نور طبیعی استفاده کنید

-از دوربینی که دارید استفاده کنید

-زوایای خود را بشناسید

-قانون یک سوم

-از چرخ رنگ استفاده کنید

-در عکاسی از غذا از لوازم جانبی استفاده کنید

-سبک خود را پیدا کنید

با نکات عکاسی مبتدیان از غذا، می توانید در کمترین زمان ممکن با بهره گیری از مهارت های عکاسی، عکس بی‎ روح سمت چپ را  به عکس جذاب و گیرا سمت راست تبدیل کنید!

نکات عکاسی غذایی برای مبتدیان

1-در عکاسی از نور طبیعی استفاده کنید

ساده ترین و ارزان ترین نکته از همه موارد ... استفاده از خورشید است. ما پیشنهاد می کنیم در مقابل لامپ های سقفی در خانه یا فلاش دوربین خود از نور طبیعی استفاده کنید. چرا؟ مقایسه کنیم:

تصویر سمت چپ با نور بالای سر گرفته شده است. در حالی که تصویر سمت راست فقط با نور خورشید روشن شده است.

توجه کنید که چگونه عکس سمت چپ رنگ نارنجی دارد؟ شما می توانید از لامپ بالای سر برای آن تشکر کنید! علاوه بر رنگ غیر طبیعی، نور بالای سر و فلاش دوربین می توانند به عکس های شما سایه های ناخواسته و خشن بدهند. که غذا در این عکس خوشمزه بنظر نمی رسد.

در مقابل رنگ های موجود در عکس سمت راست بسیار طبیعی تر و اشتها آورتر هستند. که با رنگ های واقعی غذا مطابقت دارند. تنظیم رنگ سفیدی دوربین می تواند(تا حدی) کمک کند. اما هیچ چیز بهتر از موقعیت نور طبیعی نمی تواند به عکس های شما رنگ و ظاهری خاص بدهد.

نکته مهمی که در مورد نور طبیعی باید به آن توجه کرد. این است که باید به جای نور مستقیم خورشید، عکسبرداری را در زیر نور غیر مستقیم خورشید انجام دهید. زیرا با نور غیر مستقیم خورشید، به جای اینکه سایه های شدید را به شما بدهد یا رنگ های شما از بین رود. نور دقیقا روی غذای شما می نشیند. نور غیرمستقیم خورشید جلوه بیشتر طبیعی تری به رنگ های شما می دهد. که برای خوانندگان شما بسیار اشتها آورتر است.

2- از دوربینی که دارید استفاده کنید

هنگامی که برای اولین بار سفر عکاسی از غذا را شروع می کنید. دلیلی وجود ندارد که برای انجام آن، آیا یک گوشی هوشمند یا یک دوربین نقطه ای دارید؟ عالی! با آن شروع کنید و در زمان مناسب آنرا ارتقا دهید. همچنین می توانید در حین گرفتن عکس های فوق العاده با دوربینی که دارید، سبک خود را تقویت کنید و در مورد نور بیشتر یاد بگیرید.

دوربین های تلفن همراه این روزها بسیار خارق العاده هستند، بنابراین پیشنهاد می کنیم هنگام شروع عکاسی مواد غذایی از ابزارهایی که در اختیار دارید استفاده کنید.

3-زوایای خود را بشناسید

وقتی از غذا عکس می گیرید، باید نسبت به زاویه ی که غذایتان ایستاده است دقت کنید زیرا دانستن زوایا می تواند به درک آن کمک کند!

در عکاسی از غذا، سه زاویه اصلی وجود دارد:

زاویه ارتفاع میز

همانطور که از نام آن پیداست، می توانید با قرار دادن دوربین در برابر میز به این زاویه دست پیدا کنید. این زاویه برای غذاهای غلیظ، انبوهی از غذاهای روی هم چیده شده بهترین کادر را دارد. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

این یک زاویه واقعا عالی برای نشان دادن بافت در غذای شماست. فقط به پس زمینه عکس دقت کنید. زیرا ممکن است لازم باشد از یک تخته عکاسی دوم یا یک دیوار خالی استفاده کنید تا ظاهر مورد نظر خود را به دست آورید.

زاویه سه چهارم

واقعاً زاویه سه چهارم برای عکاسی جالب است زیرا می توانید ابعاد بیشتری از غذا را ببینید، به خصوص وقتی که در یک کاسه است. تصور کنید اگر به یک کاسه پر از خمیر شیرینی نگاه می کردید، شما چگونه ایستاده اید زیرا این ظاهری است که زاویه سه چهارم به شما می دهد.

زاویه سه چهارم برای نشان دادن عمق ظرف بسیار مفید است زیرا به شما کمک می کند تا کل صفحه را در قاب قرار دهید و در عین حال کمی ارتفاع را به نمایش بگذارید.

در اینجا چند نمونه آورده شده است:

تصور کنید میز یا پس زمینه عکاسی شما صفر درجه است ولی مستقیماً روی غذای شما 90 درجه است. برای رسیدن به این ظاهر سه چهارم، خود را در وسط این دو، یعنی در 45 درجه قرار دهید.

زاویه بالای سر

مسطح معروف! این زاویه که مستقیماً از بالای غذا گرفته شده است، برای غذاها یا غذاهایی که دارای بافت زیادی هستند یا عناصر مختلف مانند زیر عالی است:

گرفتن این نوع عکس ها بسته به ارتفاع سطحی که روی آن عکس می گیرید ممکن است دشوار باشد، بنابراین اگر مشکل دارید، می توانید از یک چهارپایه استفاده کنید یا پس زمینه عکاسی خود را روی زمین ببرید. فقط از قبل مطمئن شوید که منبع نور خود را با این زاویه مسدود نمی کنید!

4. قاعده ثلث

قانون یک سوم روشی کلاسیک است که به شما کمک می کند عکس خود را به شیوه ای زیبا و متعادل بسازید. این دستورالعمل برای اولین بار در سال 1797 اشاره شده و کمک می کند محتوا را در تصویر خود قرار دهید.
برای مثال این عکس را بگیرید و آن را به یک سوم تقسیم کنید.

برای پیروی از قانون سوم، هر بخش مهمی از تصویر شما در این مورد، ساندویچ مرغ کاملاً تصویر شده است و باید در تقاطع خطوط شما قرار گیرد.
همچنین می توانید از خطوط موجود در شبکه قانون یک سوم برای تعیین موقعیت عناصر مهم در عکس خود استفاده کنید. بیایید دوباره همان عکس ساندویچ مرغ را بگیریم:

دست، نیم تنه و بشقاب سرو همگی در امتداد آن تقسیم کننده های «قاعده یک سوم» قرار دارند. خوب!

البته، قرار است قوانین شکسته شوند، بنابراین شما همچنان می توانید بدون استفاده از قانون یک سوم، به عکسی فوق العاده زیبا برسید:

ما فقط پیشنهاد می کنیم از آن به عنوان یک نقطه شروع استفاده کنید، زیرا شروع به تقویت سبک خود می کنید.

5-از چرخ رنگ استفاده کنید

ما به کلاس هنر مدرسه راهنمایی برمی گردیم و در مورد تئوری رنگ و چرخ رنگ صحبت می کنیم!

چرخ رنگ را به خاطر دارید؟ به نظر می رسد این است:

رنگ های مکمل در چرخ رنگ مقابل یکدیگر قرار دارند، به این معنی که اگر یک غذای نارنجی دارید (به انچیلادا با سس پرتقال فکر کنید)، ممکن است از نظر زیبایی شناسی منطقی باشد که نوعی کتانی یا کاسه آبی را در عکس قرار دهید. نارنجی و آبی در چرخ رنگ مقابل یکدیگر قرار دارند، و طبق نظریه رنگ، این بدان معنی است که آن رنگ ها به یکدیگر کمک می کنند تا در عکس "پاپ" شوند. خیلی باحاله، نه؟

6- در عکاسی از غذا از لوازم جانبی استفاده کنید

از لوازم عکاسی غذا و پس زمینه می توان برای ایجاد حال و هوای عکس های خود استفاده کرد. این لوازم برای ایجاد جذابیت بصری و ساختار به عکس ها مفید هستند. برای نمونه اینجوری عکس بگیر این عکس چه حسی به شما می دهد؟

حس دنجی و راحتی؟ آیا حاضرید با خانواده خود دور میز شام وقت بگذرانید؟ آیا می خواهید روز شکرگزاری فوراً اتفاق بیفتد تا بتوانید ابتدا در این کاسه غذای خوشمزه شیرجه بزنید؟

7-سبک خود را پیدا کنید

فقط به این دلیل که یک عکاس، عکس های غذا را یکطرفه برا اساس سلیقه خودش انجام می دهد، به این معنی نیست که شما مبتدی هم باید آن را به همین صورت انجام دهید. و این اشکالی ندارد! سبک عکاسی متفاوت، وبلاگ و عکس های شما باعث منحصر به فرد شدند شما می شود. از اینرو از شکستن قوانین نترسید.

یک تمرین سرگرم کننده این است که پینترست یا وبلاگ های مورد علاقه تان را بررسی کنید و تصاویری را که می پسندید را ذخیره کنید زیرا این می تواند به شما کمک کند سبکی را که واقعاً با شما صحبت می کند را تقویت کنید. آیا عکس های تاریک و دمدمی مزاج را دوست دارید یا عکس های روشن و دلباز  ؟ لوازم زیاد یا جزئی ؟

عکاسی از غذا می تواند دلهره آور به نظر برسد، اما این استراتژی ها برای مبتدیان (درست مثل شما!) باید به شما کمک کند تا زمانی که به این دنیای شگفت انگیز و خوشمزه می روید، مسیری را به شما بدهد.

شرکت آرماناوب در زمینه عکاسی صنعتی،عکاسی مواد غذایی و عکاسی تبلیغاتی سال ها فعالیت داشته است و می تواند در زمینه عکاسی از غذا به شما در کمک کند.